Activiteiten

Leerlingen van College Den Hulster krijgen in de eerste weken van elk schooljaar informatie over extra activiteiten waarvoor de leerlingen zich kunnen inschrijven naast hun lesrooster. Een kort overzicht:

De sportklas: Alle leerlingen uit klas 1 en 2 kunnen zich aanmelden voor de sportklas. Freerunnen, klimmen, bmx-en, skiën, snowboarden, zwemmen, rugbyen en kanovaren. Het zijn voorbeelden van sportactiviteiten van de sportklas. De sportklas is elke week op vrijdagmiddag het 7e en 8e uur.
Voor meer informatie en/of aanmelden: ravercoulen@ogvo.nl

De Fashion Class: couture groep, workshops, modeshow en mode-uitstapje. Het is wel duidelijk dat leerlingen die van Fashion houden op College Den Hulster echt aan hun trekken komen. Hier kunnen leerlingen actief aan een eigen modecollectie werken met nadruk op technieken en het ontwikkelen van je eigen stijl op vrijdagmiddag het zevende en achtste uur. Een keer per jaar worden de ontworpen outfits gepresenteerd tijdens een modeshow.
Voor meer informatie en/of aanmelden: jthelosen@ogvo.nll

Hulster Movies: Hulster Movies organiseert voor de brugklassers ieder schooljaar een tiental filmavonden. Deze zijn op vrijdagavonden in onze Glenn Corneille Aula en beginnen om 19.00 uur. De films worden door leerlingen uitgekozen en worden digitaal vertoond op een scherm van maar liefst 15 vierkante meter. Gezellig film kijken met je klasgenoten. Uiteraard mogen popcorn en frisdrank niet ontbreken.
Voor meer informatie en/of aanmelden: jsmeets@ogvo.nl

De Schoolband: Speel je een instrument en wil je met anderen samen spelen? De schoolband maakt plaats voor jou! Je zult schrikken hoe snel je de smaak te pakken hebt en deel uitmaakt van een grote groep échte muzikanten. Voordat je het weet ben ook jij klaar voor optredens in binnen- en buitenland. Onze schoolband is namelijk ook buiten de regio Venlo populair. Repetities vinden plaats op vrijdagmiddag van 15.00u tot 16.00u.
Voor meer informatie en/of aanmelden: rperree@ogvo.nl

Beamteam: Leerlingen leren vaardigheden die tijdens schoolactiviteiten in praktijk worden gebracht. Denk hierbij aan specialisaties zoals geluid, microfoongebruik, digitaal mengpaneel, theaterverlichting aansturen, filmen, monteren, fotografie en programmeren.
Voor meer informatie en/of aanmelden: jsmeets@ogvo.nl