Tweetalig Onderwijs (tto)

Tweetalig Onderwijs (tto)

Tto-havo

College Den Hulster biedt tweetalig onderwijs in het Engels op havo (Tto-havo) aan en maakt een duidelijk onderscheid tussen het tweetalig vwo en tweetalig havo. Het tweetalige vwo richt zich vooral op academische en literaire vorming. Tto op havo richt zich meer op de praktische toepassing van het Engels.

Tto-vwo

College Den Hulster biedt je de mogelijkheid om je goed voor te bereiden op een carrière op de universiteit. Dat doe je door, naast een vwo-diploma, met het hoogst haalbare niveau van Engels, het IB language A, aan je latere studie te beginnen.

Da Vinci Onderwijs

In het schooljaar 2010-2011 is College Den Hulster in Venlo in de brugklas gestart met The Da Vinci Class: een speciale groep meerbegaafde c.q. hoogbegaafde leerlingen die tweetalig vwo doen volgens een ingedikte lessentabel in combinatie met een speciaal programma van individuele, project- en begeleidingsactiviteiten. Met deze start wordt nadrukkelijk een vervolg gegeven aan de speciale programma’s van initiatieven voor hoog- en meerbegaafden in Venlo en omgeving.