Open Huis

Tijdens het Open Huis van College Den Hulster willen wij graag laten zien dat wij de sleutel naar goed onderwijs in handen hebben. Alle basisschoolleerlingen van groep 7 en 8 zijn van harte welkom met vrienden en familie om te kijken wat College Den Hulster allemaal te bieden heeft. Van algemene informatie over de school en vmbo, havo en vwo tot en met speerpunten zoals Design & Technology, Technasium, Da Vinci Class, Tweetalig havo en vwo, Sportklas, Topsport Talentschool (LOOT), Ondersteuningsplein, Thavo+, persoonlijke coaching en vele andere speerpunten en activiteiten. 

Het Open Huis start op 10 februari om 16:00 uur en duurt tot 20:00 uur.

Meet & Greet
Ook al is het niet live in de scholen, toch willen we jullie heel graag ontmoeten. Daarom hebben we diverse meets aangemaakt. Deze zijn per campus beschikbaar op de dag van het Open Huis. Vooraf aanmelden is niet nodig. Op de dag zelf bekijk je over welk onderwerp, aanbod of vak van een campus je informatie wilt ontvangen of aan wie je vragen wilt stellen. Elk heel en elke half uur start de presentatie of vragenronde in een Meet & Greet opnieuw. Op die manier kun je tijdens een Open Huis veel verschillende meets bezoeken.
Klik hier voor het overzicht van de Meet & Greet

OGVO Ontmoet
We hebben een speciale Open Huis-website gemaakt (www.ogvoontmoet.nl) waarin je nu alvast een indruk kunt krijgen van onze prachtige school. Op deze site vind je ook onze virtuele tour met de nodige informatie over onze school.