Open Huis

Proeflessen en Open Huis

De laatste versoepelingen rondom de coronamaatregelen geven ons wat meer ruimte voor andere onderwijsactiviteiten. Dat betekent dat we proeflessen op locatie kunnen organiseren. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee want we kunnen ons goed voorstellen dat groep 8-leerlingen willen weten hoe het eraan toegaan zo’n eerste jaar op de middelbare school. Daarom kunnen groep 8-leerlingen in februari proeflessen volgen op het Blariacumcollege, College Den Hulster en Valuascollege. Fysiek, dus op school. Vanwege de coronamaatregelen zijn deze proeflessen alleen bedoeld voor groep 8-leerlingen en niet voor ouders.

Heel graag willen wij de bijna-brugklassers en hun ouders ook ontmoeten tijdens ons Open Huis op het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege. Helaas is dat vanwege de coronamaatregelen fysiek nog niet mogelijk. Maar gelukkig kan dat wel online.

Proeflessen

Meelopen tijdens de proeflessen kan van 14.00 – 16.00 uur op de volgende dagen:

  • Blariacumcollege: woensdag 9 februari 2022

  • Valuascollege: woensdag 16 februari 2022

  • College Den Hulster: woensdag 23 februari 2022

Aanmelden voor de proeflessen kan via onze speciale website www.ogvoontmoet.nl of via de websites van de scholen.

Online Open Huis

Het online Open huis vindt plaats van 17.00 – 20.00 uur op de volgende dagen:

  • Blariacumcollege: woensdag 9 februari 2022

  • Valuascollege: woensdag 16 februari 2022

  • College Den Hulster: woensdag 23 februari 2022

Leerlingen en ouders hoeven zich niet aan te melden voor het Open Huis en hoeven van tevoren niets te installeren. Op onze speciale website www.ogvoontmoet.nl staat meer informatie over de proeflessen en het online open huis.