Proeflessen

16-12-2021 : Beste ouders/leerlingen

Heel blij waren we dat onze proeflessen door konden gaan. Maar wat kan er in een korte tijd toch veel veranderen. Alwéér gooit corona roet in het eten en helaas moeten we jullie nu vertellen dat de komende proeflessen in januari niet door kunnen gaan. De digitale informatie voor ouders zullen we half januari 2022 mailen.

Dat vinden wij heel erg jammer maar we doen er alles aan om de verspreiding van het coronavirus te beperken en ieders veiligheid en gezondheid bewaken. We hopen daarom op jullie begrip.

—-

De proeflessen zijn bestemd voor leerlingen van groep 8 die het volgend schooljaar naar de brugklas gaan. Het is een spannende tijd, want je moet definitief kiezen voor een middelbare school en je wilt vast graag een kijkje nemen op de school van jouw keuze om zo de sfeer alvast een beetje te proeven. Daarom organiseren wij proeflessen op het Blariacumcollege, op College Den Hulster en op het Valuascollege. Ook ouders worden op de lesdagen van de proeflessen uitgenodigd op school en krijgen informatie en rondleidingen.

Proeflessen op College Den Hulster: woensdag 8 december 2021 en woensdag 26 januari 2022