Topsporttalent

College Den Hulster is een Topsport Talentschool. Op een Topsport Talentschool krijgen geïndiceerde toptalenten in sport de kans om hun topsportcarrière te combineren met hun schoolcarrière. Op een gewone middelbare school is het vaak lastig om sport te combineren met school, zonder dat de resultaten er onder lijden. Op een Topsport Talentschool krijgen topsporters de mogelijkheid om het schooldiploma op het hoogst haalbare niveau te halen, naast alle trainingsarbeid die verricht moet worden. 

Topsport vergt veel tijd van trainingen, wedstrijden en reizen. Een Topsport Talentschool houdt rekening met de sportactiviteiten door extra faciliteiten aan te bieden. Welke faciliteiten en toe te kennen status de leerling krijgt, hangt af van de behoeften van de sporter. De scholen passen maatwerk toe voor elke geïndiceerde sporter. Voor school is daarbij het belangrijkste dat de topsporter een passend schooldiploma haalt dat samen gehaald kan worden met goede prestaties en ontwikkeling in de sportcarrière.

Bekijk ook onze folder voor meer informatie: Folder Topsport College Den Hulster

Voor alle sporters met een status biedt College Den Hulster faciliteiten om topsport en onderwijs te combineren. Een aantal trainingen vallen onder schooltijd: Voetbal (VVV-Venlo), volleybal, handbal, damesvoetbal, judo en wielrennen. Bekijk flyer voor meer informatie: Flyer (Top)sportaanbod onder schooltijd College Den Hulster.

Aanmelden als Topsport Talent leerling of eerst een vrijblijvend gesprek met een Topsportcoördinator?

Contactpersoon hiervoor is Ron Spruit. E-mail: rspruit@ogvo.nl

Klik op de onderstaande logo’s voor meer informatie.