Proeflessen

Proeflessen 2020-2021

Hieronder de mail die verstuurd is naar alle ouders die hun kinderen hadden ingeschreven voor de proeflessen van 17 december, 7 januari en 13 januari:

Beste proeflesouder,

U heeft uw kind eerder dit schooljaar ingeschreven voor de proeflessen op het Valuascollege. Inmiddels duurt de schoollockdown al enkele weken en is het onduidelijk wanneer de scholen weer open zullen gaan. Daarnaast is de vraag onder welke voorwaarden (lees: met welke aansluitende coronamaatregelen) we onze deuren weer mogen openen.

Deze week is daarom besloten dat de proeflessen van de OGVO-scholen definitief geannuleerd zijn voor dit schooljaar. Deze beslissing doet pijn, ook al is hij onvermijdelijk. Net zoals u en uw kind vast balen, doen wij dit ook.

Alternatief
We hadden u en uw kind natuurlijk het liefst face-to-face enthousiast willen maken voor alles wat het Valuascollege te bieden heeft. Gelukkig hoeft u dit niet geheel te missen: er gaat namelijk een alternatief, digitaal moment plaatsvinden op 3 februari 2021 (de originele datum voor het Open Huis) tussen 16.00 uur en 20.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst zult u samen met uw kind alsnog meer informatie krijgen over de school en krijgt u uitgebreid de kans om uw vragen te stellen. Inschrijven hiervoor is niet nodig.

Waar vindt u informatie?
De informatie over dit “online Open Huis” zult u binnenkort zien verschijnen via deze schoolwebsite, de lokale nieuwsbladen, onze Facebookpaginade OGVO-Instagram en onze eigen Instagrampagina.

Eenmalige nieuwsbrief + Valutaswedstijd
Ten slotte zal er binnenkort nog een speciale proefleseditie van de Valuasnieuwsbrief gestuurd worden. Een soortgelijke nieuwsbrief wordt, als uw kind zich voor het Valuascollege inschrijft, wekelijks verstuurd en is voorzien van alle belangrijke informatie voor u als ouder. In de proefleseditie leest u presentaties en informatie terug én de winnaars van onderstaande wedstrijd zal bekend gemaakt worden. Wellicht heeft uw kind nog een valutas in zijn bezit sinds het Open Huis 2020. Plaats een foto met deze tas met #valutas op Instagram en ook uw kind kan kans maken! U kunt de foto ook mailen naar mvdkant@ogvo.nl. Heeft u kind geen tas? Een andere originele foto is ook helemaal prima.


We wensen u en uw kind heel veel succes bij het maken van een schoolkeuze. We zien jullie graag terug op 3 februari 2021 om jullie hierbij te helpen.

Met vriendelijke groet,

Iedereen van het Valuascollege

 

Klik hier en je kunt nu al de hele school zien.

Klik hier en je kunt zien waar je voor de start van de proeflessen verwacht wordt.