Oriëntatielessen TOPklas

Musical
Doe alvast mee met de oriëntatielessen!

Het is voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool ook mogelijk om oriëntatielessen te volgen.
De lessen zijn 4 keer op woensdag, 2 lessen per dag, gegeven door onze musicaldocenten ter kennismaking en voorbereiding op de auditie.
Wanneer:
10, 17, 24 en 31 januari 2024 (17.00 tot 19.30 uur)

De lessen kosten € 50 in totaal en als je je hier aanmeldt, zie je hoe je kunt betalen.
Aanmelden voor de oriëntatielessen via dit formulier.

Dans
Kriebelt het? Kom en doe mee aan het oriëntatietraject dans!

Speciaal voor leerlingen in groep 6, 7 en 8 van de basisschool heeft de vooropleiding dans een oriëntatietraject. Het is een uitgelezen en goede manier om te kijken of een overstap naar de brugklas in TOPklas Dans (oftewel de vooropleiding dans) bij je past. Het is tevens een perfecte voorbereiding op de auditie.

In deze oriëntatiefase volg je twee keer per week 2,5 uur dansles. De lessen worden op maandag (17.00 – 19.30u) en woensdag (15.00u – 17.45u) gegeven in de dansstudio’s van het Valuascollege in Venlo. De kinderen krijgen les van vakbekwame docenten van ArtEZ en krijgen lessen in de stijlen klassiek ballet, moderne dans, folklore en hiphop. Daarnaast dansen ze mee met voorstellingen op het kleine en grote toneel.

Benieuwd en wil je eens meelopen? Gedurende het schooljaar is het mogelijk om in te stromen. Voor meer informatie kun je terecht bij Eline van Ark (elvark@ogvo.nl) of kijk eens op de website van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten.