Open Huis

Open Huis

woensdag 16 februari 2022

 

Vanwege de geldende coronamaatregelen zal ons Open Huis online plaatsvinden. Wij hopen jou en je ouder(s)/verzorger(s) dan ook digitaal te ontmoeten op woensdag 16 februari 2022 van 17.00 – 20.00 uur.

  • Op woensdag 16 februari kun je vanaf 17.00 uur een kijkje nemen in onze mooie school. In dit blokkenschema kun je zien over welke onderwerpen of aanbod je informatie kunt ontvangen of vragen kunt stellen.
  • Klik op het tijdsblok (let op de starttijden) dat je wilt volgen en je wordt automatisch doorgeschakeld. Mocht dit niet gebeuren, dan staat op bladzijde 2 per thema de URL van de ‘meet’ die je kunt kopiëren en plakken in je browser.
  • Volg je ons Open Huis via een tablet of mobiele telefoon? Dan zullen de linkjes niet ‘klikbaar’ zijn. Dit bestand maakt dat wél mogelijk.
  • Er zit tijdens het Open Huis een speciaal bel-team klaar om alle overige vragen te beantwoorden. Zij zijn te bereiken via: 077-3590400

Wil je alvast sfeer proeven? Klik op dit filmpje om de sfeer in onze school te voelen. Ook hebben we een speciale Open Huis-website gemaakt (www.ogvoontmoet.nl) waarin we je graag begeleiden bij een kijkje in onze prachtige school. Wil je een kleine rondleiding? Klik dan op deze 360-graden tour door de school.

Onze medewerkers van het Valuascollege zien je graag terug op woensdag 16 februari 2022.

Tot snel!