Wéér 100% IB-geslaagden College Den Hulster

7 juli 2022

Wederom maakt College Den Hulster trots bekend dat alle leerlingen die het IB-examen hebben gemaakt zijn geslaagd. Alweer een 100% slagingspercentage van de IB- (Internationaal Baccalaureaat) kandidaten van College Den Hulster. Een fantastisch resultaat.

OGVO en College Den Hulster zijn trots op deze succesvolle leerlingen die de uitdaging van het halen van een Nederlands vwo-diploma hebben weten te combineren met het international baccalaureaat. En dat in roerige coronatijden. Trots mag dus met trots een understatement worden genoemd. Een gouden generatie verlaat onze school.

De IB graduation ceremony vindt plaats in de Glenn Corneille Aula van College Den Hulster. Dat zal volgend schooljaar gaan gebeuren. De datum en tijdstip zullen ruim voor de uitreiking bekend worden gemaakt aan de kandidaten.

Het IB is een prestigieuze Engelstalige opleiding met wereldwijd veel beroemde en succesvolle oud-leerlingen. De Nederlandse Koning Willem Alexander, bijvoorbeeld, was in 1983-85 student op het UWC Atlantic College in Wales en studeerde af met het IB. Ook onze Koningin Maxima doorliep de middelbare school op het Northlands College in Buenos Aires in Argentinië, een IB-school die kinderen voorbereidt op een internationaal bestaan.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht