We mogen weer…!

6 september 2022

De kop is eraf. Het begin is er. Ja, we mogen weer beginnen en dat doen we met veel plezier. De vakantie was ongetwijfeld heerlijk, maar aan alles komt een einde dus ook aan de vrije tijd. Nu weer lekker naar school.

College Den Hulster verwelkomt dan ook alle leerlingen van alle afdelingen en wenst iedereen een fijn schooljaar 22-23. Een speciaal welkom aan al onze nieuwe leerlingen die de eerste weken intensief worden ondersteund om zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen op onze leuke school. Dat gaat lukken! Alle andere leerlingen krijgen een introductie waarin ze (hernieuwd) met elkaar kennis maken en te horen krijgen wat er komend jaar allemaal in de agenda komt te staan.

We zijn dus ontzettend blij om jullie allemaal weer te zien. Helaas kwamen we er te laat achter dat de dynamische koppeling tussen Zermelo en Magister door een bug niet optimaal werkte waardoor sommige leerlingen informatie hebben gemist tijdens de eerste introductiedag.

Dat spijt ons, maar niet getreurd. De mentoren en coaches van de betreffende leerlingen zullen ervoor zorgen dat alle belangrijke informatie alsnog bij alle leerlingen uitkomt. Alle belangrijke brieven zijn te vinden op de schoolwiki (website): https://ogvo.schoolwiki.nl/collegedenhulster/schooljaar

Een fijn schooljaar gewenst met vele mooie momenten. We gaan ervoor. Samen! Succes!

Namens alle personeelsleden van College Den Hulster.

 

gratis Succes Tekst Stockfoto

« Terug naar het nieuwsoverzicht