Proeflessen 24-1-2024

22 januari 2024

Beste leerling van groep acht en ouders/verzorgers,


Informatie voor de leerlingen

Beste leerlingen van groep 8,

Je hebt je opgegeven voor onze proeflessen van komende woensdag 24 januari 2024.

Vanaf 13.40 uur ben je welkom bij de hoofdingang van onze school bij de rotonde aan de Hagerhofweg. Je begrijpt dat het een hele organisatie is om alles vlekkeloos te laten verlopen.

De fietsen worden voor de aula naast elkaar gezet en vervolgens loop je de school in. Hier word je verwelkomd door enkele leerlingen en docenten.

We komen allemaal samen in de aula. Hier hangt een aantal platen aan de wand waar alle basisscholen op staan geschreven. Je zoekt jouw school op en je meldt je bij de tafel. (zie bijlage voor de indeling van de tafels). Aan deze tafel krijg je dan het nummer van het groepje te horen en wacht je bij dit nummer totdat een leerling van College Den Hulster jou naar het leslokaal brengt waar je je eerste les krijgt.

Het doel van deze proeflessen is jou een beeld te geven wat voortgezet onderwijs betekent voor leerlingen; een school waar je les krijgt, maar ook een school waar je de mogelijkheid hebt om andere talenten te ontwikkelen.

Je hoeft geen pen en papier mee te nemen, daar zorgen wij voor. Het programma is rond 15.30 à 15.45 uur afgelopen.

We maken er samen een leuke en leerzame middag van.


Informatie voor ouders

Beste ouders,

Wanneer uw zoon of dochter door u met de auto naar onze proeflessen wordt gebracht, let dan goed op de instructies van de verkeersregelaars i.v.m. de veiligheid van uw zoon of dochter. Stop dus niet op de rotonde of vlak voor de ingang van school, want dan ontstaan er onnodige opstoppingen op de openbare weg.

Voor de ouders is er een apart programma met extra informatie en een rondleiding. Tijdens dit programma zal er genoeg ruimte zijn om vragen te stellen.

Bij de eerste aanmeldingen ontbrak de vraag om ook als ouder op te geven. Ook de ouders die zich niet hebben opgegeven zijn komende woensdag van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

College Den Hulster


Proeflessen 24-1-2024 – College Den Hulster – Tafelindeling

« Terug naar het nieuwsoverzicht