Oproep English Night Online Edition

28 april 2021

The show must go on and…The show will go on…

Ook dit jaar kunnen onze leerlingen weer schitteren tijdens de English Night Online Edition. Wegens succes geprolongeerd zullen we maar zeggen. Vorig jaar voor het eerst in digitale vorm aangeboden aan het publiek en vanwege het grote succes dit jaar dus weer! Trouwens niet alleen maar voor onze tweetalige leerlingen, maar dit jaar voor alle leerlingen van College Den Hulster. Kortom, schrijf je snel in voor de English Night Online Edition, want vol is vol!

Vorig jaar werd English Night voor het eerst online gepresenteerd en het overtrof alle verwachtingen. Daarom dit jaar dus wéér en wel op vrijdag 11 juni om 19.30 uur.

Niet alleen leerlingen, maar ook medewerkers van onze school zullen worden benaderd om actief hun talenten op het scherm te delen. Er is echter één voorwaarde: de voertaal van het gesproken of gezongen woord is vanzelfsprekend Engels.

We nodigen dus iedereen uit om een videoclip in te sturen van het optreden met een duur van circa drie minuten. Iets korter mag, iets langer natuurlijk ook, maar we kijken behalve naar geschiktheid en kwaliteit ook naar de lengte van de act om zo meer kandidaten de mogelijkheid te geven om te shinen op het scherm. Stuur je video vóór vrijdag 21 mei naar: kbamforth@ogvo.nl EN wlaarakker@ogvo.nl.

Talent heb je in vele soorten en maten en daarom zoeken wij ook naar een charmante presentator of presentatrice die de show op aantrekkelijke wijze in het Engels aan elkaar kan praten. Vrijwilligers kunnen een mailtje sturen naar: wlaarakker@ogvo.nl.

Heb je geen zin om mee te doen? Ook goed hoor! Zet het dan toch maar in je agenda, want je bent natuurlijk van harte uitgenodigd om de show te bekijken. We zullen de link van de show via alle mogelijke socials en via de website met jullie delen.

So don’t forget and spread the word…

Niemand wil en mag deze spectaculaire show namelijk missen.

Nog even om je enthousiasme aan te wakkeren de show van vorig jaar: https://youtu.be/8eMMMP0cFgs \

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht