Een nieuw schooljaar, een ‘nieuwe’ en gezonde schoolkantine  

7 september 2021

Gezonde schoolkantine

Gezonde voedingskeuzes maken is erg belangrijk. Zo word én blijf je gezond. Op onze scholen helpen we leerlingen en medewerkers hierbij door gezonde kantines. Vanaf het nieuwe schooljaar breiden we daarom het assortiment van de kantine bij Den Hulster uit met meer gezonde producten. Dat betekent veel lekker fruit, yoghurt en gezonde maaltijden tegen een lagere prijs. En er komen een koffieautomaat en een versautomaat. Een gezonde start van het nieuwe schooljaar! Hoe mooi is dat?

Betalen met je schoolpas

Maar er verandert er nog meer in de kantine. Zo betaal je voortaan met je schoolpas in plaats van de pinpas of cash. De schoolpas waardeer je heel makkelijk op opwaarderen.ogvo.nl (let op: géén www ervoor).

 Dus voortaan: 

  • meer gezonde producten
  • goedkoper
  • betalen met je schoolpas en die waardeer je op via www.opwaarderen.ogvo.nl

OGVO.fit

De gezonde schoolkantines zijn onderdeel van de stappen die we zetten met OGVO.fit. Met OGVO.fit zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval. Meer weten? Kijk dan op onze website www.ogvo.nl/ogvofit 

« Terug naar het nieuwsoverzicht