Acties voor Giro 555

8 maart 2023

Mogen wij even jouw aandacht?

De leerlingen van ons ondersteuningsplein  komen in actie middels een inzameling van statiegeldflessen voor de slachtoffers van de aardbevingen in Syrië en Turkije.   Het opgehaalde bedrag storten we op GIRO 555. Jij doet toch óók mee ?!

De actie week start volgende week maandag 13 maart en loopt tot vrijdag 17 maart. Ons doel is om zoveel mogelijk lege statiegeldflessen in te zamelen. Wij gaan voor minimaal 3500 flessen. Dit zijn gemiddeld 2 flessen per persoon. Dat moet lukken toch?

Op dinsdag 14 maart staan de leerlingen van het Beam team in de pauzes met hun suikerspinnen en popcorn om te verkopen voor Giro 555. Op donderdag 16 maart is er een speciale wafelactie. In de aula staat een stand waar je een heerlijke verse wafel kunt kopen met of zonder topping (warme kersen en/of slagroom).

Ook Tessa en Guus van bibliotheek Venlo staan er dan met een stand en daar kun je voor € 0,50 meedoen met het raadgedicht. Iedere deelnemer krijgt daarvoor iets lekkers en de winnaar ontvangt een boekenbon! Ook dit geld is bestemd voor GIRO 555.

Voor deze acties kun je alleen betalen met contant geld!

Doe mee!

Steun met jouw bijdrage de slachtoffers van deze vreselijke ramp. Kom net als de leerlingen van het ondersteuningsplein ook in actie voor GIRO 555!

Bedankt!

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht