Webinar ‘Studiefinanciering hoger onderwijs: hoe werkt het?’

7 september 2021

Voor havo- en vwo-scholieren in het eindexamenjaar komt een vervolgstudie aan een hogeschool of universiteit snel dichterbij. Dit schooljaar hebben ze naast het kiezen van een studie waarschijnlijk ook vragen over het regelen van studiefinanciering.

Waarom deze campagne?
In deze campagne kondigen we het webinar ‘Studiefinanciering hoger onderwijs: hoe werkt het?’ aan. Op 30 september vertellen de voorlichters van DUO tijdens het webinar alles wat toekomstige studenten moeten weten over studiefinanciering voor het hoger onderwijs. Er is ook ruimte om zelf vragen te stellen.

Scholieren en hun ouders kunnen zich van tevoren aanmelden en krijgen voorafgaand aan de uitzending een reminder per e-mail. Deelname aan het webinar is gratis.

Wat kunt u doen?
In de samenwerkingsruimte duocampagnes.pleio.nl hebben we op het tabblad ‘Webinar Studiefinanciering hoger onderwijs’ verschillende campagnemiddelen voor u klaargezet. We willen u vragen om deze middelen in de periode van 1 september tot en met 30 september via de communicatiekanalen van uw school bij uw studenten en hun ouders onder de aandacht te brengen.

Hebt u nog geen account voor de samenwerkingsruimte? Maak dan eerst een account aan op duocampagnes.pleio.nl. Na aanmelding krijgt u een e-mail met het verzoek om uw registratie te voltooien. Vervolgens moet u Pleio sluiten. Daarna kunt u via dezelfde link inloggen en de campagnemiddelen downloaden.

Studiefinanciering in de les
Wil uw onderwijsinstelling in de les ook aandacht besteden aan studiefinanciering? DUO biedt voor het voortgezet onderwijs ook lespakketten over studiefinanciering aan. U kunt deze informatie over de lespakketten naar eigen inzicht delen met uw docententeam. U kunt natuurlijk ook samen met uw klas het webinar ná 30 september terugkijken via duo.nl/webinar.

Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar campagnes@duo.nl. Alvast bedankt voor het delen!

Met vriendelijke groet,

Warner Bargboer (adviseur klantinteractie)
Paula Arends (senior communicatieadviseur)

« Terug naar het nieuwsoverzicht