Webinar: ‘Als ze maar gelukkig zijn’ over Pamperpubers & Curlingouders

9 juni 2021

23 juni 2021, van 20:00 tot 22:00 | Online
Kosten: € 2,50

Gezinscoaches Marina van der Wal en Gideon de Haan begeleiden dit webinar, met de curieuze titel ‘Als ze maar gelukkig zijn’. Immers: dat is wat we als ouders willen: kinderen die gelukkig zijn. Marina is er stellig over: Het begint natuurlijk helemaal niet bij ‘als ze maar gelukkig zijn!’ Waar het wél begint, daar gaat deze Online Masterclass over. Speciaal voor ouders met pubers of tieners.

Inmiddels weten we ook dat de tijd waarin we nu leven een grote impact heeft op kinderen en jongeren. Vanaf de eerste lockdown heeft Marina van der Wal in de media dan ook gezegd dat we juist voor deze groep én hun ouders aandacht moeten hebben.

In dit webinar gaan Marina van der Wal en gezinscoach Gideon de Haan samen met je op onderzoek uit: hoe worden pubers nu écht gelukkig? En: wat kun je hier als ouders aan bijdragen? Juist in deze tijd. Zelf noemen Marina en Gideon de webinars die ze ontwikkelen ‘Online Masterclasses voor ouders’; in een korte tijd leer je veel over het opvoeden en opgroeien van jouw puber(s). We gaan er vanuit dat ouders dé ervaringsdeskundigen zijn als het gaat om het opvoeden van hun kinderen. Want: wie kent een kind beter dan de eigen ouders? ’Tijdens dit webinar worden op een interactieve en leerzame manier handreikingen gedaan, waarmee ouders en hun kinderen thuis aan de slag kunnen.

Vaak wordt de vraag gesteld hoe dit nu werkt, zo’n webinar of Online Masterclass. Ouders vragen zich af of ze zelf in beeld zijn en of er van hen verwacht wordt dat ze ‘meepraten’. Dat hoeft allemaal niet! Je kunt deze Online Masterclasses vergelijken met een tv uitzending; je ziet ons in beeld. Wat leuk is aan het volgen van een webinar is dat je via de chat vragen kunt stellen. We leggen je na inschrijving ook uit hoe je vragen kunt stellen zonder dat iemand anders jouw persoonlijke vraag ziet.

Dit webinar vindt live plaats; er komt geen replay beschikbaar. Aanmelden kan via onderstaande knop.

Ik meld me aan

« Terug naar het nieuwsoverzicht