Samenwerking Performance Centre Venlo x OGVO

18 januari 2024

OGVO en het Performance Centre Venlo gaan een samenwerkingsverband aan met als doel topsporters en sporttalent verder te ontwikkelen en maximaal te laten presteren door het faciliteren, ondersteunen en begeleiden van deze sporters in een optimale omgeving dicht bij huis.

OGVO vergroot de kansen voor topsporters om hun (prille) carrière te combineren met school. Met het faciliteren van maatwerktrajecten en begeleiding aan leerlingen met een sportstatus draagt OGVO bij aan een topsport klimaat voor deze groep leerlingen.

Performance Centre Venlo helpt de leerlingen met aanvullende professionele begeleiding op technisch, fysiek, mentaal en medisch gebied. Dit doen zij op de fysieke locatie gevestigd naast Topsport Talentschool College Den Hulster in Sporthal Ruben Kogeldans. Deze locatie bestaat uit een fysieke trainingsruimte, een krachtruimte, een individuele spreekruimte, behandelruimte en een groepsruimte. De (Top)sport Talenten van alle drie de campussen (Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege) kunnen gebruik maken van de begeleiding van het Performance Centre Venlo.

« Terug naar het nieuwsoverzicht