Gala havo/vwo 2022

2 juni 2022

Beste examenleerlingen,

Hierbij ontvangen jullie alle informatie met betrekking tot de route en start van het gala op 7 juni 2022.

Informatie route en aanvangstijd
In de bijlagen vinden jullie een kaartje van de route die de auto’s volgen. Het opstellen van de stoet kan vanaf 18:30 uur. Ter hoogte van het Limburgs museum en museum van Bommel van Dam worden de auto’s opgesteld. In het kaartje is dit aangegeven met een dubbele roze streep en een enkele streep. De dubbele roze streep betekent dat hier twee rijen naast elkaar gemaakt kunnen worden in verband met ruimtebesparing. Mochten deze plaatsen vol zijn, dan kan uitgeweken worden naar de Deken van Oppensingel.
Om 19:00 uur start de stoet richting de Parade en deze wordt vervolgd langs de Loco. Bij de McDonalds gaat de stoet naar links, waarna het uitstappunt volgt ter hoogte van het Stadhuis.

Als de leerlingen zijn uitgestapt, kunnen de auto’s uitrijden. Dit gebeurt richting de Vleesstraat. Daarna naar links op de Kleine Beekstraat (voor de C&A naar links), over de Dominicanenstraat en dan bij de Spoorstraat naar rechts, waarna de auto’s uitkomen bij de Koninginnesingel. Deel deze informatie en de plattegrond vooral met de chauffeur!

Informatie aankomst
Zodra je ter hoogte van het Stadhuis bent uitgestapt, loop je na een kort fotomoment over de rode loper richting de ingang van het Theaterhotel. Hier krijg je binnen in de lobby van het Theaterhotel op vertoon van je (digitale) ticket en je ID een polsbandje voor 18- of 18+. Je ontvangt dan ook de vier consumptiemunten. Voordat het feest begint, kun je ook alvast extra munten kopen bij de trap bij de hoofdingang van de Maaspoort of bij het feest zelf.
Hierna loop je door de lobby richting de garderobe van de Maaspoort en zo richting de hoofdingang van de Maaspoort. Hier kun je eventueel nog naar buiten om familie en vrienden te zien.
Let op: het is niet de bedoeling om twee keer bij het Theaterhotel binnen te komen! Dus ga je naar buiten voordat het feest begint, dan kom je bij de hoofdingang van de Maaspoort op vertoon van je polsbandje weer naar binnen.
De zaal is vanaf 19:30 uur geopend, maar zorg in ieder geval dat je uiterlijk om 21:00 uur binnen bent, want dan gaat het feest echt van start!

We hopen jullie volgende week allemaal te mogen verwelkomen!

« Terug naar het nieuwsoverzicht