Activiteitenweek 1C3

20 juli 2021

Maandag: Crazy 88

In 88 minuten 88 opdrachten uitvoeren met je groepje. Van zwemmen op het droge tot een menselijke piramide bouwen. Van elke opdracht moesten we een filmpje of foto maken en konden we punten verdienen.

Dinsdag: Vossenjacht

In groepjes de stad in om ‘verborgen’ docenten te vinden. Dat was de opdracht. Als we ze gevonden hadden kregen we een letter waarmee een woord gepuzzeld moest worden. Jammer van het weer, maar we hebben het heel leuk gehad!

Woensdag: Reanimatieles en project kopkracht

Vandaag zijn we gestart met een les reanimeren. We hebben geleerd wat we moeten doen. Dit was een hele leerzame les. Veel leerlingen van onze klas zijn blij dat ze weten hoe het moet. In de volgende schooljaren gaan we dit nog herhalen.
Na de reanimatieles zijn we bij de afdeling Zorg en Welzijn op bezoek geweest voor het project Kopkracht. Hoe ga je om met emoties, zit je lekker in je vel, heb je het gevoel dat je jezelf kunt zijn. Door opdrachten zijn we wijzer geworden over hoe belangrijk dit is.

Donderdag: Mentordag

Door het slechte weer hebben we het programma om moeten gooien en hebben we het spel 10 tellen in de rimboe gespeeld in de sporthal.
Tussendoor kregen we wat lekkers te eten en te drinken. Het was een leuke ochtend!

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht