Week van het geld 2022

28 maart 2022

Het is zover! Vandaag maandag 28 maart gaat de Week van het geld 2022 van start. In de week van 28 maart tot 4 april vinden vele activiteiten plaats om kinderen en jongeren te leren omgaan met geld. 

Op www.weekvanhetgeld.nl zijn er voor alle onderwijsniveaus gratis leuke activiteiten en oefeningen te vinden. Er zijn online gastlessen te volgen en mooie lesmaterialen te downloaden zoals de doekrant. Ook is er iedere dag een geld journaal.

Voor jongeren van 17 jaar of ouder besteedt FunX tijdens de Week van het geld dagelijks aandacht in de uitzendingen aan thema’s rondom geld en jongeren. Kijk ook eens op www.funx.nl/moneymoves. Hier verzamelt FunX ervaringsverhalen van jongeren over geldzaken. 

Zoek je hulp voor omgaan met geld? Dan kun je terecht bij de budgetcoaches van Incluzio, https://www.incluziosocialebasis.nl/onderwerpen/jeugd-jongeren/

Heb je echt al geldproblemen? Dan kun je mailen naar geldzorgen@venlo.nl of bij ernstige problemen aanmelden voor het Jeugd Perspectief Fonds Venlo.

« Terug naar het nieuwsoverzicht