Veranderingen binnen de directies van Den Hulster en Blariacum

8 april 2021

Tot ons groot genoegen kunnen we melden dat er een nieuwe directie is benoemd voor College Den Hulster. Met ingang van 7 april 2021 is Annelies Moers in functie getreden als directielid. Zij vertrekt als directeur bij het Blariacumcollege om bij Den Hulster aan de slag te gaan. Daarnaast zal de directie worden gecompleteerd door de heer Han ter Reegen, hij zal per 1 mei a.s. in dienst treden van OGVO.

Annelies is een goede bekende binnen OGVO. Ze heeft al een achtergrond op College Den Hulster, waar ze een tijd de functie van teamleider heeft vervuld. Hierna is ze zoals gezegd als directeur verbonden geweest aan het Blariacumcollege. Nu verwelkomen we haar terug op het oude nest.

Han ter Reegen is nieuw binnen onze organisatie. Hij brengt een hoop ervaring en kennis mee uit het onderwijs, in diverse directierollen. Zijn vorige functie was die van plaatsvervangend bestuurder aan het Lingecollege in Tiel. We heten Han van harte welkom binnen de OGVO-familie!

Op het Blariacumcollege zal directeur Yvonne Sanders samen met haar managementteam zorgen dat de ontwikkeling van onderwijs en organisatie doorgaat. Het College van Bestuur en de schoolleiding gaan gezamenlijk in gesprek op welke wijze het vertrek van Annelies Moers wordt opgevangen.

Hiermee zet OGVO een volgende stap naar een professionele organisatie met een sterke leiding.

Vragen vanuit de media kunnen worden gesteld via communicatie@ogvo.nl.

« Terug naar het nieuwsoverzicht