Onze scholen

Campussen

Blariacumcollege

Het Blariacumcollege legt de focus op kleinschaligheid en betrokkenheid. Onze medewerkers in Blerick helpen leerlingen binnen deze dynamische en veilige leeromgeving hun plek te vinden en zich thuis te voelen.
Speciaal op het Blariacumcollege is de tweejarig brugperiode (dakpanklas) vmbot/havo en havo/vwo, ICT-leerroute (vmbo), SDV (vmbo), sportklassen, masterclass-gymnasium en de regionale zorgvoorziening LWOO+Maasland.

College Den Hulster

Actief, zelfstandig, onderzoekend en ondernemend leren zijn aspecten die kenmerkend zijn voor College Den Hulster, waar leerlingen al in een vroeg stadium de kans krijgen om doelbewust aan hun toekomst te werken. Op deze manier doen de leerlingen kennis, inzicht en vaardigheden op.
Speciaal op College Den Hulster is TTO Engels, Technodome (vmbo en mbo), Technasium (havo/vwo), sportklassen, LOOT en de Da Vinci Class (hoogbegaafden)

Valuascollege

Het Valuascollege is een creatieve middelbare school, die leerlingen mogelijkheden biedt zich in alle vrijheid te ontwikkelen waarbij de speerpunten cultuur, talen en horeca zijn. Zang- en danstalenten komen in de vooropleiding conservatorium en dans aan hun trekken. Speciaal op het Valuascollege zijn TOPklassen (Talent Ontwikkel Programma) zoals o.a.  Dans, Musical, Kunst, Muziek, hockey of handbal, Food, vmbo-profielen als Horeca, Bakkerij en Recreatie, leerroute THavo,  gymnasium plus.