Nieuwe directeur Valuascollege

7 december 2021

Wij zijn blij om te mogen vermelden dat per 1 januari 2022 Sandra Saris als nieuwe directeur op het Valuascollege zal starten.

Sandra heeft het afgelopen jaar gewerkt als directeur vmbo op het DaCapo College in Sittard. Daarvoor is zij via een tweejarige projectopdracht werkzaam geweest als locatiemanager op het SintLucas in Eindhoven: een prachtige school (vmbo – mbo) voor creatief talent. Zij werkte daar aan het vergroten van de zelforganisatie

binnen de onderwijsteams. Op het Commanderij College in Gemert, een school voor havo/vwo, was ze werkzaam als teamleider en later als locatieleider. Het Sondervick College in Veldhoven was de school waar ze haar onderwijsloopbaan startte als docent Nederlands.

‘Als mens sta ik positief en optimistisch in het leven en geloof ik erin dat mensen van nature het goede willen doen. Belangrijk vind ik het geven van ruimte en vertrouwen, omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen daarvan kan groeien. Ik hecht aan een eerlijke, transparante manier van communiceren; dit komt een lerende cultuur en samenwerking tussen collega’s immers ten goede’, aldus Sandra Saris.

‘Wat mij energie geeft is ‘het samen school zijn’, het werken in een school waarin we de leerling ook écht zien. En dat hoop ik op het Valuascollege te kunnen ervaren en te kunnen doen. Samen met Leon en samen met jullie. Ik kijk er enorm naar uit!’

« Terug naar het nieuwsoverzicht