Een boost voor OGVO.fit!

7 juni 2021

Vandaag is ‘de week van de gezonde jeugd’ gestart, die plaatsvindt van 7 tot en met 11 juni. Deze week is een initiatief van OGVO.fit in samenwerking met Venlo.fit van Gemeente Venlo om de thema’s bewegen, voeding, welbevinden en gezonde leefstijl te stimuleren bij leerlingen en medewerkers. 

Bij iedere activiteit staat één van de thema’s van de Gezonde School centraal. Zo besteden we aandacht aan het welbevinden van onze leerlingen met workshops Krav Maga en gastcolleges van de VVV-foundation, staat gezonde voeding centraal bij een smoothieproeverij en geeft een ex-verslaafde gastcolleges over de impact van alcohol en drugs op zijn leven.’ Het volledige programma is te vinden op de nieuwe website: www.ogvo.nl/ogvofit.

Roy Palmen, voorzitter College van Bestuur: ‘Goed onderwijs gaat verder dan alleen een diploma behalen. Leerlingen zullen moeten leren om gezond en wendbaar te zijn, om zich uiteindelijk staande te kunnen houden in een maatschappij waar een leven lang leren steeds meer de norm zal zijn. Daarom is dit initiatief ook zo belangrijk.’ Met het oog daarop zoekt OGVO steeds meer de samenwerking met de regio op. Op donderdag 10 juni zal dan ook het samenwerkingscontract met de Venloop getekend worden door Roy Palmen, voorzitter College van Bestuur, Yvonne Sanders, directielid en portefeuillehouder OGVO.fit, en Wim Lensen, directeur Venloop.

« Terug naar het nieuwsoverzicht