Gedeeltelijke opening Juniorcollege

11 mei 2022

Voor de meivakantie is het gebouw van het Juniorcollege uit voorzorg tijdelijk gesloten, zodat er extra voorzorgsmaatregelen getroffen konden worden om de veiligheid van het gebouw te kunnen blijven garanderen.

In de meivakantie is er hard gewerkt aan het stempelen van het Juniorcollege. Daarnaast zijn er wanden omheen geplaatst om de stempels te beschermen. De vluchtwegen, en dus ook de brandveiligheid, zijn hierbij in tact gehouden. Een controle van de constructeurs en de gemeente heeft bevestigd dat de extra voorzorgsmaatregelen op de juiste manier zijn gerealiseerd.

Na de controle door meerdere deskundigen kunnen we met zekerheid stellen dat het gebouw veilig is. Aan de veiligheidssituatie van het gebouw was immers niets veranderd, wel aan de normen, waardoor we de extra voorzorgsmaatregelen hebben getroffen.

Wij zijn nu dan ook blij om te kunnen vermelden dat we het gebouw na deze voorzorgsmaatregelen weer in gebruik kunnen nemen. Wij zullen dan ook vanaf maandag 16 mei een deel van het gebouw weer gaan gebruiken. Ouders en verzorgers hebben een brief ontvangen met meer informatie over de praktische zaken.

Vragen naar aanleiding van dit bericht? Ouders/verzorgers kunnen contact opnemen via het centrale telefoonnummer. De media verwijzen we graag naar de afdeling communicatie: Fabiënne Stoffels, fastoffels@ogvo.nl.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht