Venloop Running Team zoekt hardlooptalent

1 juli 2021

Het Venloop Running Team organiseert in juli weer twee talentendagen. Dus houd jij van hardlopen en ben jij het talent dat zij zoeken? Meld je dan snel aan!

Het Venloop Running team is een hardloopteam met als doel om jonge atleten een platform te verschaffen om het maximale uit hun sportieve mogelijkheden te halen. Op deze manier wil Venloop de talenten van de hardloopsport in Noord-Limburg weer een nieuwe boost geven. Inmiddels zijn er al vele jonge atleten via deze weg succesvol begeleid naar podiumplaatsen bij nationale kampioenschappen voor junioren.

Zaterdag 3 juli en woensdag 7 juli organiseert het Venloop Running Team weer talentendagen! Ben jij tussen de 11 en 19 jaar oud, houd jij van hardlopen en wil je het allerbeste uit jezelf halen? Geef je dan op voor één van deze dagen en misschien ben jij binnenkort het nieuwste lid van het Venloop Running Team.

De talentendagen zullen plaatsvinden op Sportpark Vrijenbroek in Venlo op zaterdag 3 juli om 13:15 uur en op woensdag 7 juli om 19:00 uur. Je kunt je aanmelden en/of meer informatie opvragen door een e-mail te sturen naar runningteam@venloop.nl of door te bellen naar trainer Martijn Venhuizen via +31646046219.

Meer informatie over het team vind je hier.

« Terug naar het nieuwsoverzicht