Een geslaagde Gezonderdag

12 oktober 2021

Donderdag Gezonderdag. Op 7 oktober was het weer zo ver, de eerste Gezonderdag van dit nieuwe schooljaar. Een dag waarop we op onze drie scholen meer aandacht vragen voor een Elke school stond er op een eigen manier bij stil.

Bij Den Hulster waren heerlijke fruitspiesen te krijgen die in no time op waren. Bovendien gaf De VVV-Foundation een demonstratie Futsal (zaalvoetbal) in de aula waaraan veel leerlingen enthousiast aan meededen.

Op het Blariacumcollege werd de Sally up challenge gehouden. Ook hier was de animo groot en was de sfeer goed. Tijdens de pauze stonden er heerlijke poké bowls klaar.

Het Valuascollege trakteerde iedereen op een gezonde wrap. Er was keuze uit een vegetarische groentewrap, een  glutenvrije wrap en een volkoren wrap. Hier ook een primeur want de wraps werden uitgedeeld vanuit onze nieuwe gezonde foodtruck.

Door middel van een gezonderdag quiz konden leerlingen testen hoeveel ze wisten over een gezonde leefstijl. Mocht je de Gezonderdag quiz nog een keer in willen zien? Check dan hier.

« Terug naar het nieuwsoverzicht