Onze locaties

Blariacumcollege

Op het Blariacumcollege zijn alle vormen van voortgezet onderwijs aanwezig: vmbo, havo en vwo (zowel atheneum als gymnasium). Jongeren kunnen dus het onderwijstype volgen dat het best bij hun mogelijkheden en belangstelling past.

Het Blariacumcollege is een school die steeds in ontwikkeling is. Voor iedere leerling bieden wij onderwijs aan dat past bij de leerling. We werken in een kleinschalige omgeving zodat de leerling zich gemakkelijk en snel thuis voelt.

College Den Hulster

Binnen College Den Hulster stimuleren wij een aangename en overzichtelijke leeromgeving, zodat de leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat leerlingen goed zijn voorbereid op hun toekomst. College Den Hulster biedt naast het vwo, havo en vmbo volop ruimte aan leerlingen met extra talent of interesse voor theater, kunst, ict, techniek, sport en wetenschap.

Valuascollege

Het Valuascollege staat midden in de samenleving en heeft veel te maken met ontwikkelingen binnen en buiten de school. Passend onderwijs, nieuwe referentieniveau’s voor taal- en rekenen, burgerschapsvorming, invloed van de sociale media en governance zijn belangrijke ontwikkelingen in de maatschappij.

Service Unit

De Service Unit ondersteunt het College van Bestuur en de Onderwijsgemeenschap op het gebied van personeel en organisatie, financiën, controlling, marketing & communicatie, ICT en kwaliteit.