Deelnemers

Huub Swagemakers

Samen met leerlingen een sportieve uitdaging aangaan en dan ook nog voor een goed doel is iets dat mij aanspreekt. Kinderen een uitdaging geven, ze daarin begeleiden en laten ervaren dat ze meer kunnen dan ze voor mogelijk houden en waar ze dan de rest van hun leven op kunnen terugkijken en als motivatie kan dienen voor hun verdere leven. De kinderen waarvoor gefietst wordt hebben geen keus, zij moeten knokken. Dat zij ook een voorbeeld mogen zijn voor de kinderen die de berg met de fiets beklimmen. Opgeven is geen optie.

Milou Krebbekx

En ik doe mee met de Big Climb 2019 omdat ik heb een mooi doel vind om te fietsen voor stichting Villa Joep. Toen ik werd gevraagd had ik er meteen zin in en ga mijn best doen om mijn doel te behalen de 21 bochten fietsen.

Jels Veldt-Roggen

In 2012 werd ik voor de eerste keer gevraagd voor de Big Climb. Een fantastisch initiatief van het Blariacumcollege waar Rob Veldt, mijn man, docent is en al in een eerdere editie had mee gefietst. De laatste 3 edities heb ik van dichtbij mogen meemaken als toeschouwer en elke keer sta ik versteld van de prestaties van vooral de leerlingen. Kinderen die je ziet groeien gedurende de weken van voorbereiding en de ontlading als ze boven aan de finish komen.

Rob Veldt

In de eerste maand dat ik op school kwam werken was net de eerste Big Climb achter de rug. Het enthousiasme waarmee leerlingen en docenten terug kwamen inspireerde mij om de volgende keer mee te gaan. Inmiddels ga ik voor de vijfde keer mee. Voor mij werkt het verslavend, Geweldig om te zien wat het met een kind doet als hij eindelijk boven is, de ontlading, de blijdschap de emotie fantastisch. Ondanks de flinke fysieke inspanning , de tijdsinspanning wil ik dit niet missen en ga ik er weer voor.

Robin Geraedts

Ik ben wat later bij het team aangesloten maar daarom niet minder enthousiast. Ik ben lid van wielerschool Noord Limburg en zou heel graag de Alpe d’Huez beklimmen. Dat ik dat nu mag gaan doen met de Big Climb voor Villa Joep maakt het natuurlijk extra bijzonder. Ik kijk er heel erg naar uit om samen met mijn buddy Hugo Ubbink de uitdaging aan te gaan en de top te bereiken.

Gerard Jacobs

Ik ben Gerard Jacobs, 59 jaar jong en ga voor de 4e keer Alpe D'Huez beklimmen. Mijn buddy's waren: Bob, Sjors, Ayden, Luc en nu Mats Tacken. Ik fiets graag, doneer graag voor een goed doel en vind het fantastisch om op een sportieve manier een leerling te coachen en begeleiden. Drie keer in de week trainen, veel praten tijdens het fietsen en er achter komen wat er leeft bij je Buddy. Een mooi proces waar je nu echt tijd voor hebt.

Gert Kerren

Ik ben Gert Kerren 70 jaar. Mijn hobby is sportief bezig zijn,zoals skiën, tennissen maar vooral fietsen. Voor mij is het de derde keer dat ik mee doe en ik zorg mede voor de technische begeleiding. Belangrijk is dat wij op deze manier een steentje kunnen bijdragen voor meer onderzoek naar Neuroblastoom kinderkanker.

Sam van der Zanden

DE big climb! Wauw! Toen mij dit werd gevraagd moest ik eerst nadenken. Ik heb ja gezegd omdat ik deze kans nooit meer krijg. Samen met een leuke groep geld inzamelen voor kinderen die het nodig hebben! Hoe dan ook, ik sta 21 september bovenaan de top! Want opgeven is absoluut geen optie!

Denise Schuurs

Ik ben Denise Schuurs en ben 14 jaar oud. Ik doe mee aan de Big Climb omdat ik dit een mooie uitdaging voor mezelf vind om deze berg met 21 bochten op te klimmen, waarmee ik het goede doel Villa Joep kan ondersteunen. Dit geeft mij nog eens extra motivatie.

Nina Achten

Ik ben Nina Achten en ik ben 15 jaar oud. Ik doe mee aan dit project om geld in te zamelen voor het goede doel Villa Joep. En het is een leuke uitdaging dat ik een berg mag op fietsen met 21 bochten, mijn motivatie hiervoor is de gedachte dat ik hiermee geld op haal voor Villa Joep!

Karel van Heukelom

Hallo, ik ben Karel van Heukelom, 71 jaar en ik ga al enkele jaren met de leerlingen en docenten mee naar de Alp d Huez. Dit jaar ga ik alleen mee met de trainingen want in september ben ik op vakantie. Ik vind het geweldig mooi om met de leerlingen en docenten te trainen, zodat iedereen goed verbereid is voor de grote beklimming in september.

Rob Diepgrond

The Big Climb is méér dan een beklimming. Het is vooral een gezamenlijk doel: méér onderzoek naar neuroblastoom. Als daardoor zieke kinderen morgen genezen, dan is ons doel bereikt. Kinderen mogen niet ziek zijn, maar kunnen spelen, naar school kunnen gaan, of trainen om l’Alpe d'Huez te beklimmen. Daarvoor doen we dit.

Max Sonnemans

Ik doe mee aan de Alpe d’Huez omdat ik het een zeer spectaculaire uitdaging vind. niet alleen ik maar ook vele anderen vinden dit een fantastisch event. Maar toen ik hoorde dat we voor stichting Villa Joep gaan fietsen kon het plaatje niet meer stuk. zelf vind ik dat er te weinig geld is om onderzoek te doen naar Neuroblastoom kinderkanker en daarom wil ik een steentje bijdragen. Inmiddels heb ik een nieuwe hobby en dat is wielrennen. Ik vind het dan ook lekker om er af en toe tussenuit te gaan op de fiets. Bovendien hebben we een leuke groep en dat motiveert ook enorm!

Tristan Houwers

Ik ben Tristan Houwers en doe mee met de Big climb omdat het me een leuke en goede uitdaging is. Zelf heb ik ook iemand gekend die dat heeft gehad. Samen met Stan Vissers gaat het mij lukken om die berg op te komen, als het niet lukt dan ga ik evengoed door het maakt niet uit hoelang het duurt maar ik kom wel bij die top.

Edwin Rombouts

Dit word mijn 5e editie. Dit zegt al genoeg denk ik. Naast buddy, dit jaar ga ik samen met Nina van Achten de uitdaging aan, ben ik ook als fysiotherapeut verbonden aan de “Big Climb”. De Big Climb is een super-combinatie waar geld inzamelen voor het goede doel ( VILLA JOEP) gecombineerd wordt met een “Leerlingen Event”. Het sportieve element en ”OPGEVEN IS GEEN OPTIE “ is iets, waar ik volledig achter sta.

Toine Schuivens

Ik ben Toine Schuivens en ik zorg voor de medische begeleiding van onze fietsequipe. Ik doe mijn uiterste best om iedereen fit en krachtig naar de top te begeleiden, maar geen epo of doping. Mijn buddy is Niels en hoop dat ik hem straks kan bijhouden. Ik doe weer mee!

Tim Verlaek

Tim Verlaek, 33 jaar, medewerker ICT op het Blariacumcollege. Ik doe mee met de Big Climb omdat ik het een leuke uitdaging vind voor mijzelf en ook voor de leerlingen. Je fietst samen voor een groter doel (Villa Joep) wat het ondersteunen meer dan waard is.

Stan Vissers

Iedereen kent wel iemand met de ziekte kanker. Dit is voor mij niet anders. Mijn moeder is 7 jaar geleden gediagnostiseerd met een vorm van kanker. Op dit moment is er geen genezing mogelijk, maar we blijven hoop houden want OPGEVEN IS GEEN OPTIE!

Ruben Agterberg

Hallo, ik ben Ruben Agterberg van het Blariacum college uit de klas H2t. Ik doe mee met de Big Climb omdat ik het een uitdaging vindt om de Alpe d’Huez op te fietsen en omdat het natuurlijk een prachtig doel is waar je voor fietst namelijk Villa Joep. Nou, nu maar lekker gaan trainen!

Funs van Riet

Hallo, ik ben Funs van de Riet. Toen Rob Diepgrond mij vroeg of ik met hem mee de BIG CLIMB wilde fietsen, had ik niet veel bedenk-tijd nodig, ja, dat leek mij een ontzettend gave ervaring. Ik fiets/mountain bike al vaker met mijn vader, dus ook fietsen vind ik erg leuk.

Hugo Ubbink

Hugo Ubbink, 37 jaar, werkzaam op college Den Hulster. Ik doe mee met de Big Climb 2019 als begeleider omdat ik dit een geweldig initiatief vind. Leerlingen worden gestimuleerd om voor Villa Joep de Alpe d’Huez te beklimmen. Dit is een ware topprestatie. Ik weet zeker dat iedereen de top haalt.

Juun Caris

Ik ben Juun Caris en vijf jaar, met veel plezier, werkzaam op het Blariacumcollege. Al tien jaar ben ik actief als amateurfietser. Ook doe ik graag iets voor mijn medemens. De Big Climb actie sluit hier goed bij aan. Ik ben dan ook blij dat ik samen met mijn buddy Gido Dings dit avontuur aanga.

Niels Crienen

Ik doe mee met de Big Climb omdat ik het superleuk vind om mee te maken, de beklimming van een berg in Frankrijk, de Alpe d’huez. Omdat het ook nog voor een goed doel is wil ik het al zeker doen. De trainingen zijn erg leuk en ik verheug me nu al op de beklimming.

Wilma van den Berg

De Big Climb kent alleen maar winnaars : • deelnemers : ik vind het prachtig om de deelnemers te zien groeien, ieder op zijn eigen manier, 42 eenlingen worden samen één groep, kanjers voor het leven! • begeleiders : ik geniet van het enthousiasme en de vrijwillige inzet van de begeleiders • goede doel : Ik heb van dichtbij meegemaakt wat het betekent om neuroblastoom te hebben

Elfi Jacobs

Elfi Jacobs (15 jaar) Neuroblastoom kanker treft kinderen en het geld dat we ophalen zorgt voor meer onderzoek en een grotere overlevingskans. Dit geeft kinderen meer hoop op een gezond en leuke toekomst. Het lijkt me ook voor mezelf een fantastische ervaring om de Alpe d'Huez op te fietsen.

Sami Haxhoviti

Ik doe mee omdat mijn zus het ook gedaan heeft en ik me slecht voel als ik het niet doe. Ik wil kijken wat ik kan doen (en dan later misschien meedoen/helpen als buddy).

Henk Stiphout

Al heel vaak heb ik mee mogen doen met de Big Climb, elke editie heeft zijn eigen dynamiek en het is telkens een voorrecht om weer mee te kunnen doen. Met elkaar en voor elkaar is mijn motto. En ja, ik mag uit ervaring spreken: Uiteindelijk (weer) boven op die berg eindigen blijft SCHITTEREND.

Quinn Tabbers

Een paar maanden geleden heeft mijn mentor mij gevraagd of ik mee zou willen doen met de big climb. Ik vond dit een leuk idee omdat mijn beide oma´s kanker hebben gehad. Ik maak graag muziek en zou niet weten hoe mijn leven eruit ziet met neuroblastoom.

Rixt Kamstra

Mijn naam is Rixt Kamstra en ik ben docent Engels op het vmbo. Mijn fietsmaatje is Milou Krebbekx.De reden waarom ik mee doe aan de Big Climb is dat je niet van iedere leerling een ster kunt maken maar je wel iedere leerling kunt laten stralen met dit initiatief.

Mindte Peters

Hallo, ik ben Mindte Peters. 15 jaar oud, en woon in Venlo. Ik doe mee aan de Big Climb 2019 omdat opgeven geen optie is en dat is voor mij letterlijk en figuurlijk bedoeld. Ik hoop door deze actie veel centjes bij elkaar te fietsen voor Villa Joep!

Maud van Heijster

Ik ben Maud en ik ga samen met mijn mentor de Alpe D'huez op fietsen!! Ik doe dit omdat ik het laatste jaar veel mee heb gemaakt en omdat ik hierdoor een doel ga bereiken. Ik vind dit heel leuk en ga hier zeker mijn best voor doen.

Jules Peeters

Mijn naam is Jules Peeters, docent lichamelijke opvoeding op het blariacum college. Ik ben 24 jaar oud en woon in Venlo. Mijn redenen om mee te doen aan de Big Climb zijn heel divers, ik hou van de uitdaging om de Alpe d'huez te beklimmen voor het goede doel. Het feit dat ik dit samen met een leerling mag doen maakt het onvergetelijk.

Sjoerd Bongaerts

Mijn naam is Sjoerd Bongaerts, docent economie op het Blariacumcollege. Twee jaar geleden ben ik voor het eerst mee geweest met dit geweldige project. Ik vond het z`n toffe ervaring dat ik deze editie mee organiseer. Ik doe mee omdat ik het super tof vind om onze leerlingen deze ervaring mee te geven en ik het goede doel Villa Joep een warm hart toedraag!

Mats Tacken

Linda Hoeijmakers

Mijn naam is Linda Hoeijmakers, vanaf 2014 ongeveer, docent LO op het Blariacumcollege. Mijn eigen sporten: Dans, Hardlopen en Fietsen. Vanuit de fietspassie een kleine stap tot deelnemer BigClimb2015. Tijdens de BigClimb2015 vond ik het meteen zo’n goed project dat ik aangaf, over 2 jaar “I’m in It” en ik help mee in de organisatie.