Werken bij

Ogvo als werkgever

Een werkgever zoekt de werknemer die past bij de organisatie. Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken ook.
Om onze docenten en leerlingen een herkenbare ‘thuisbasis’ te geven in onze grote onderwijsgemeenschap, creëren wij een kleinschalige organisatie binnen elke campus. Daarom werken wij volgens het principe van de teamorganisatie. In onze organisatie is een team een vaste groep docenten die zich gezamenlijk verantwoordelijk weet voor het onderwijs en de begeleiding van een vaste groep leerlingen. De teamleden maken afspraken over de manier waarop onderwijs en begeleiding wordt verzorgd. Zij lossen dagelijkse problemen op over het werk en over leerlingen en brengen verbeteringen aan in processen en werkmethoden. Zij bereiken zo goed mogelijke resultaten zonder een beroep te doen op de leiding.

Vacatures: OGVO

Er zijn momenteel geen vacatures

Vacatures: Blariacumcollege

Vacatures: College Den Hulster

Job alert

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe vacatures bij OGVO? Dat kan met onze Job Alert. Registreert u zich dan hier en maak uw cv aan. We houden u per mail op de hoogte van alle vacatures die aansluiten op uw profiel.
Door in te loggen via Job Alert (rechts) kunt u ook uw cv bewerken of verwijderen.

Missie

OGVO biedt op alle locaties excellent en eigentijds onderwijs aan leerlingen uit Venlo en omstreken. Waar leerlingen met plezier naar school komen en hun nieuwsgierigheid behouden. Het onderwijs in Venlo is, dynamisch, persoonlijk en onderscheidend en past bij de leefwereld, leerbehoeften en talenten van de leerlingen en bereidt hen voor op de maatschappij van morgen.