Einde schooljaar 2020 – 2021

Locker / kluisje opruimen
We vragen je vriendelijk om na je laatste les of toets je locker leeg achter te laten. Dat betekent bijvoorbeeld dat je alle oud papier in de papiercontainers gooit. Alles wat er na de laatste schooldag nog in blijft liggen wordt verwijderd of brengen we naar “een goed doel”.

Wijzig je wachtwoord vóór je vakantie
Om gebruik te kunnen maken van het ICT (Wi-Fi)-netwerk van OGVO en om in te kunnen loggen in Google en Magister, heb je een wachtwoord gekregen. Vanwege de veiligheid moet je op een bepaald moment je wachtwoord wijzigen. Als het zover is, stuurt support@ogvo.nl je hier maximaal twee herinneringsmails over.
Het kan zijn dat je deze e-mails tijdens je vakantie ontvangt en je de mails dus niet ziet. Zodra je weer wil inloggen, lukt dit niet. Om dit te voorkomen adviseren wij je om jouw wachtwoord te wijzigen vóórdat je met vakantie gaat. Lees er hier alvast meer over.

Inleveren van je boeken
Op dinsdag 20 juli 2021 en woensdag 21 juli 2021 komt de firma van Dijk de boeken op school innemen.
Waar en wanneer jij je boeken moet inleveren?

Ben je verhinderd? Laat dan iemand anders de boeken inleveren. Het is NIET mogelijk om op een andere dag de boeken in te leveren. Wanneer je op het aangegeven tijdstip de boeken niet inlevert of laat inleveren, dan dien je zelf het boekenpakket naar van Dijk op te sturen. Voor meer informatie over het inleveren van de boeken (bijvoorbeeld: is alles ingeleverd? Is er schade aan de boeken?) verwijzen wij je naar je account bij van Dijk – Mijn vanDijk.

Voor vragen kun je een mail sturen naar info-vlc@ogvo.nl.

Examens
Heb je eindexamen gedaan of verlaat je om een andere reden één van de OGVO-scholen? Dan kun je je bestanden (Google data) of je e-mail in Gmail tot twee maanden, nadat je OGVO hebt verlaten, meenemen. Lees hier hoe je dat kunt doen.

LET OP: aanpassing in de diploma-uitreikingen 2021
Vanaf donderdag starten de diploma-uitreikingen op het Valuascollege. Vanwege de oplopende besmettingen en de aangescherpte maatregelen, hebben we helaas toch aanpassingen in het programma moeten doen. Concreet betekent dit dat alleen de officiële ceremonie doorgang zal vinden. Daarom is er ook in de tijden voor de klassen wat gewijzigd. Bekijk hier het nieuwe (!) schema.

Let op: de diploma-uitreiking voor havo gaat op vrijdag 16 juli gewoon door.
Lukt het niet om te komen ivm wateroverlast of evacuatie, dan is er woensdag 21 juli
een extra diploma-uitreiking. Geef dat dan even door aan je mentor.

Per geslaagde mogen er 2 gasten meekomen uit hetzelfde huishouden. De entree is bij de ingang aan de Hogeweg.

Proefwerken inzage (toetsweek h/v)
In dit schema kun je zien waar en hoe laat je op vrijdag 16 juli je proefwerken kunt inzien:
* onderbouw
* bovenbouw

Rapport ophalen
In dit schema kun je zien waar en hoe laat je op vrijdag 23 juli je rapport kunt ophalen.